header-grandel

Senses Beauty werkt tijdens de behandelingen graag met producten van Dr. Grandel. Dit Duitse huidverzorgingsprogramma biedt een mooi assortiment producten die elkaar aanvullen. Het stelt u in staat precies de "probleemoplossingen" op maat te kiezen, passend bij uw speciale huidtype en eventuele huidverzorgingsproblemen.

Om ook na een behandeling bij Senses Beauty uw huid in optimale conditie te houden bieden wij u de gelegenheid om producten uit ons Dr. Grandel assortiment aan te schaffen zodat u ook thuis uw huid zo goed mogelijk kunt verzorgen en onderhouden. Wij leggen u graag - geheel vrijblijvend - uit welke producten bij u passen en geven u indien gewenst advies.

Indien u producten wilt nabestellen, neem dan contact met ons op. Hieronder een overzicht van de producten van Dr. Grandel in ons assortiment.

NUTRI SENSATION - De sensationele voedingsstoffenformule voor het regenereren van de huid.
Vaak is de huid vanaf 40 jaar veeleisend en vergt het onderhoud van een specifieke combinatie van voedingsstoffen. Nieuwste inzichten en de actieve ingrediënten uit  cosmetica-onderzoek zorgen voor een perfecte balans van de huid met essentiële bouwstoffen voor nog betere resultaten. NUTRI SENSATION van GRANDEL is een restauratieve verzorging, speciaal afgestemd op de specifieke behoeften van de huid na het 40ste levensjaar voor een zichtbaar hersteld, stralend mooi en jeugdig gladde huid.

HYDRO ACTIVE - De intelligente hydraterende verzorging.
De huid intensief van vocht voorzien en verzorgen, dat is de grondgedachte achter de HYDRO ACTIVE serie. Droge verwarmingslucht, airconditioners, zonnebaden of aanleg voor een droge huid leiden reeds op jonge leeftijd tot een sterk vochtverlies.

HYDRO ACTIVE gaat individueel op de behoeften van de droge huid en de vochtarme gemengde huid in. Een complex van algen en zeewater geeft de huid haar frisheid en vitaliteit terug.

TIMELESS BODY - Voor een tijdeloos mooie huid op het hele lichaam.
Van de natuurlijke huidveroudering blijft ook de lichaamshuid niet verschoond. Daarbij komen talrijke invloeden van buitenaf, die dit proces aanzienlijk kunnen versnellen. Droogte, gevoeligheid, verlies van stevigheid zijn tekenen voor het voortschrijdende verouderingsproces. Hier gaan de werkstoffen van TIMELESS BODY producten van DR. GRANDEL doelgericht te werk.

De luxueuze producten van TIMELESS BODY zijn voorzien van een breed spectrum werkstoffen, dat doelgericht tegen de verschillende oorzaken en gevolgen van huidveroudering optreedt. De huid wordt van top tot teen geherstructureerd, gerevitaliseerd en verjongd.

HYDRO LIPID - Voor de veeleisende, rijpe huid.
De rijpe huid heeft bijzonder voedende verzorging nodig. Deze voedende verzorging regenereert en revitaliseert de veeleisende, rijpe en droge huid en geeft haar een ontspannen en soepel huidgevoel terug. Hoe soepel de huid blijft, hangt  af van hoe harmonisch haar talg en vochthuishouding is.

HYDRO LIPID voorziet de huid van buitenaf doelgericht van vet en vocht. Zo blijft de veerkracht van de huid behouden, de teint gaat er gladder, frisser en zachter uitzien.

TIMELESS - Stralend mooie huid is geen kwestie van leeftijd.
Strakke contouren en een jeugdige uitstraling! Met TIMELESS beleeft uw huid een unieke verjongingskuur. Onze huid bevindt zich in een constant vernieuwingsproces, dat echter met het toenemen van de  leeftijd langzamer wordt. Daarbij komen invloeden van buitenaf, die het natuurlijke verouderingsproces aanzienlijk versnellen. De gevolgen: vroegtijdige rimpelvorming en een verlies van elasticiteit.

Met TIMELESS biedt DR. GRANDEL een buitengewone keuze aan anti-ageproducten, die de tekenen des tijds effectief tegengaan.

PERFORMANCE 3D - High-Tech-Verzorging van de nieuwste generatie.
Vanaf de leeftijd van 35 jaar neemt de hyaluronzuurconcentratie in de huid af, zij raakt steeds minder veerkracht kwijt, er ontstaan rimpels. Mimiek en stress verouderen de huid. Dankzij de innovatieve 3D-technologie van DR. GRANDEL herstelt PERFORMANCE 3D alle dimensies van de jeugdige huid. 

De unieke combinatie van de hightech werkstoffen in PERFORMANCE 3D vormt een echt alternatief voor het inspuiten van rimpels.

PURIFACE - Twee wegen naar een zuivere huid 
De ene onzuivere huid is de andere niet. Er zijn talrijke oorzaken voor mee-eters, puistjes en pukkeltjes. Bovenmatige talgproductie, hormoonschommelingen, individuele erfelijke factoren, maar ook invloeden zoals stress, verkeerde verzorging en voeding spelen daarbij een belangrijke rol. PURIFACE verheldert en verfijnt het huidbeeld. Afhankelijk van het actuele huidbeeld wordt enerzijds bovenmatige talgproductie voorkomen, anderzijds vochtverlies van de huid tegengegaan. PURIFACE voorkomt ontstekingen en laat onzuiverheden (puistjes en mee-eters) sneller verdwijnen. Voor een frisse, zuivere tint.

REINIGING - Voor de individuele eisen van de huid.
Een verzorgd uiterlijk begint met de reiniging. Zij ondersteunt de navolgende producten door de huid optimaal op de komende verzorgingsstappen voor te bereiden. DR. GRANDEL biedt een groot aantal reinigingsproducten die aan alle eisen van de huid voldoen. Kies uit dit assortiment de reiniging die optimaal past bij datgene waar uw huid behoefte aan heeft.

DR. GRANDEL reinigingsproducten zijn volkomen irritatievrij en bijzonder mild voor de huid. Bovendien hebben zij een grondige reinigingswerking.

PROTECT - Schoonheidsvitaminen voor de jeugd van uw huid.
Vitaliteit en nieuwe energie. Vitaminen beschermen en versterken de weerstand van de gestreste huid tegen negatieve milieu-invloeden. In het bijzonder worden vrije radicalen geneutraliseerd, die voor de huidveroudering door licht verantwoordelijk zijn. Daarom voorkomen de schoonheidsvitaminen A, C en E voortijdige huidveroudering en verlenen de huid een stralend fris uiterlijk.

EYE CARE - Voor een perfecte oogzone. 
De tekenen van de tijd worden eerst zichtbaar op plaatsen waar de huid het dunst is: rondom het oog. Behalve een levendige mimiek en constante bewegingen van het ooglid, alsmede veelvuldig aanbrengen en verwijderen van oogmake-up, belasten milieustress en UV-stralen deze gevoelige zone bijzonder sterk en laten voortijdig hun sporen achter. Rimpeltjes rond de ogen, verlies van elasticiteit, vochtophopingen en kringen rond de ogen zijn het gevolg. Het EYE CARE verzorgingsconcept, dat op de individuele behoeften van de huid is afgestemd, voorkomt vroegtijdige vermoeidheidsverschijnselen en houdt de oogcontouren stralend mooi.

SENSITIVE BALANCE - Voor de gevoelige, droge huid.
De gevoelige, droge huid neigt tot rode vlekjes en verwijde adertjes. Bovendien reageert zij sterk op irritaties van binnenuit en buitenaf. SENSITIVE BALANCE kalmeert de gevoelige huid. Rustgevend werkende plantaardige extracten en verzorgende natuuroliën kalmeren de gevoelige huid, verzachten irritaties en voorzien de huid royaal van vocht. SENSITIVE BALANCE verhoogt de huidweerstand en zorgt voor een prettig, ontspannen huidgevoel.

ULTRA SENSITIVE - Voor de overgevoelige huid - maximale irritatievrijheid - minimaal allergiepotentieel.
Kriebelen, een strak gevoel, jeuk en rode vlekjes... Steeds meer mensen neigen tot een gevoelige huid. Deze sterkere reactiebereidheid is gebaseerd op een verzwakte barrièrefunctie van de huid. De huid is gevoeliger voor het binnendringen van irriterende stoffen en reageert met verhoogde gevoeligheid. Zij "kan niets hebben". ULTRA SENSITIVE beschermt als een "tweede huid". De intelligente formulering bootst met haar lamelachtige structuur de bovenste huidlaag na en versterkt zo de barrièrefunctie. De recepturen maken geen gebruik van parfum-, kleur- en conserveringsstoffen en bevatten evenmin siliconen en paraffine.

BEAUTY X PRESS is een cosmeticaserie die de bruisende lifestyle van de moderne vrouw begeleidt. Voor iedereen die niet altijd zoveel tijd heeft voor de dagelijkse beautyrituelen en bij het cosmetische effect echter geen concessies wil doen. Het compacte productassortiment gaat snel en eenvoudig op de individuele verzorgingsgewoonten in en garandeert hen in korte tijd een perfect verzorgd uiterlijk.

MEN - Een onmisbare verzorging voor de mannenhuid.
DR. GRANDEL MEN is het antwoord op de individuele en veeleisende zorgbehoeften van mannen. De mannelijke huid heeft duidelijk een ander karakter dan de vrouwelijke. Zij wordt bijvoorbeeld langzamer oud, is aanzienlijk dikker en produceert tweemaal zoveel vet. Dat alles betekent echte niet dat zij minder aandacht nodig heeft. Met het ouder worden vermindert het vochtgehalte ook bij de mannelijke huid. Mimiekrimpeltjes rondom de ogen en mond evenals op het voorhoofd worden zichtbaar. Bovendien is het veelvuldig scheren een voortdurende belasting voor de huid. Er ontstaan minuscule wondjes. De huid reageert geïrriteerd, met rode vlekjes en een droog gespannen gevoel. DR. GRANDEL MEN combineert gletsjerwater met essentiële mineralen die de huid helpen te regenereren. De producten van de MEN serie zijn afgestemd op de behoeften van elke huid en brengen haar weer in evenwicht.

logo senses beauty

Contact

Bezoekadres
Steur 90
2986 SK RIDDERKERK

Telefoon
06 133 219 99

routekaart

Naar boven