Judith van KoeveringeNa 28 jaar ervaring op te hebben gedaan als schoonheidsspecialiste bij verschillende schoonheidsinstituten, heb ik besloten om mijn eigen praktijk in Ridderkerk te starten. Ik vind het heel belangrijk dat er in de salon alle tijd voor u genomen wordt. Naast het totale gevoel van ontspanning, wordt er ook de nadruk gelegd op het verbeteren van uw huid. Na een professionele huidanalyse wordt de behandeling op de conditie van uw huid afgestemd. 

Om dit te bereiken wordt er in de salon met de producten van Dr. Grandel gewerkt. Deze producten zijn op basis van natuurlijke grondstoffen, waardoor ze perfect door de huid verdragen worden. Met de nieuwste wetenschappelijke kennis en uitgelezen bestanddelen zorgt Dr.Grandel voor een intensieve werking en uitstekende verdraagzaamheid. Als make-up lijn is gekozen voor het merk Arabesque. Beide merken zijn dierproefvrij. 

Doordat ik lid ben van de ANBOS, bent u verzekerd van een professionele behandeling. Schoonheidssalon Senses Beauty is gevestigd op de begane grond en daardoor voor iedereen goed toegankelijk.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontvangen bij Senses Beauty.

Met vriendelijke groeten,
Judith van Koeveringe

logo senses beauty

Contact

Bezoekadres
Steur 90
2986 SK RIDDERKERK

Telefoon
06 133 219 99

routekaart

Naar boven