header-behandelingen

bindweefsel Bindweefselmassage

Bij Senses Beauty zijn we altijd op zoek naar verbetering op het gebied van schoonheid.

Dit doen we het liefst op de natuurlijke manier, omdat we geloven dat dit de meeste resultaten biedt op de lange termijn.  We zijn er voorstander van om zoveel mogelijk uit de huid zelf te halen, dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd. De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid, verstevigt het bindweefsel en zorgt voor een verjonging van de huidstructuur. Hierdoor is de huid beter in staat voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen onder andere rimpels, verklevingen of acne ontstaan. De celwanden zijn dan niet in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren.. Daarnaast wordt het aanmaken van nieuw collageen en elastine geactiveerd.

Met de bindweefselmassage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

 • Verbetering van de huidconditie
 • Stimulatie van de doorbloeding
 • Verbetering van de opname van werkstoffen
 • Versteviging en nieuw aanmaak van bindweefsel
 • Bevordering van de celdeling
 • Verbetering van de huidstructuur en -teint
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens 

Belangrijk bij de bindweefselmassage is dat het in kuurvorm wordt gegeven, dit levert het beste resultaat op. Door de intensieve massage wordt het bindweefsel aan het werk gezet om zichzelf te vernieuwen. In het begin kan de massage enigszins pijnlijk aanvoelen, vooral op plaatsen met verklevingen of vochtophopingen. Naarmate de kuur vordert wordt het bindweefsel soepeler en gaat de huid er steeds beter uitzien. Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de conditie van de huid wordt uw persoonlijke kuur vastgesteld. De kuur bestaat uit zes behandelingen gedurende zes weken. Na een rustperiode van vier weken kijken we naar het resultaat en volgen er eventueel nog twee tot zes behandelingen .Hierna gaan we over op onderhoud.

De bindweefselmassage kun je beter niet doen bij:

 • Koorts
 • Hartklachten
 • Bloeddrukproblemen
 • Algehele malaise
 • Hemofilie
 • Specifieke medicatie zoals bloedverdunners en prednison
 • Infectiegevaar bij defecte huid
 • Allergische constitutie
 • Zwangerschap na 7 maanden
 • Actieve acne
 • Actieve rosacea

De prijs van de bindweefselmassage is €35 per behandeling. Indien de bindweefselmassage in een gezichtsbehandeling gegeven wordt, komt er €10 bovenop de behandelprijs.

wellness Wellness behandelingen

Gun u zelf ontspannende uren voor huid en zintuigen en krijg nieuwe energie en vitaliteit met een Dr. Grandel wellnessbehandeling.

In de salon wordt gewerkt met de producten van Dr. Grandel. De producten bevatten grond- en werkstoffen uit de natuur. Het resultaat is buitengewoon effectieve en irritatievrije topcosmetica. Daarnaast wordt de Cosmotive-methode gevolgd. Dit houdt in dat de behandeling altijd wordt aangepast aan de conditie van uw huid. De make-up lijn die wordt gebruikt is Arabesque. Dit merk is al driemaal onderscheiden met de Beauty Award. Zowel Dr. Grandel als Arabesque zijn dierproefvrij.

GEZICHT
Vitamin Fitness  | vitaliserende korte behandeling
Biedt een maximum aan vitaliteit voor de teint in een minimum aan tijd. De huid wordt op milde wijze van schadelijke stoffen ontdaan, krijgt nieuwe stralingskracht en een beschermingsreserve tegen milieu-invloeden. Vitamin Fitness is een mini-wellness-vakantie voor de huid.
Duur behandeling    : ca. 45 minuten
Tarief                           : € 42,00 exclusief epileren / € 52,00 inclusief epileren

antiage Anti-age behandelingen

Na verloop van tijd verliest de huid aan veerkracht, er ontstaan eerste lijntjes en rimpeltjes. Anti-Age behandelingen van Dr. Grandel gaan het verouderingsproces doelgericht tegen, waardoor u er langer jong uitziet.

PRE-AGE
Hydro Marine | Voor de vochtarme huid
Verfrissend als een bad in de zee vult Hydro Marine de moisturizers van de huid aan. Zij gaat individueel in op de behoeften van de wat drogere, vochtarme huid alsmede van de vochtarme gemengde huid.
Duur behandeling    : ca. 75 minuten
Tarief                           : € 62,00 (inclusief epileren)

ANTI-AGE
Skin Repair | Voor de veeleisende, droge huid
Skin Repair activeert de huideigen lipideproductie en voorziet de huid van buitenaf doelgericht met vet, vocht en regeneratiestimulerende werkstoffen. De huid ziet er gladder uit, de teint straalt zacht en fris. De huid behoudt haar veerkracht.
Duur behandeling    : ca. 65 minuten
Tarief                           : € 57,50 (inclusief epileren)

Nutri-sensation | Geeft de huid haar spankracht terug
Een sensationeel weldadige intensieve behandeling. Na een fruitzuurpeeling zorgen de intensieve werkstoffen dat de huid er weer strakker en jeugdiger uit gaat zien.
Duur behandeling    : ca. 90 minuten
Tarief                           : € 72,00 (inclusief epileren)

Anti-age Lifting Effect | Reduceert lijnen en mimiekrimpeltjes, verbetert de elasticiteit
Een buitengewoon efficiënte werkstofcocktail werkt straktrekkend en verstevigend op het weefsel. Contour Lifting, een speciale massagetechniek, bevordert bovendien het straktrekkende effect. Alle soorten lijnen en rimpeltjes worden geminimaliseerd en de teint krijgt een duidelijk jongere uitstraling.
Duur behandeling    : ca. 90 minuten
Tarief                           : € 82,00 (inclusief epileren)

Performance 3D
Een heerlijk ontspannen behandeling waarbij wordt gestart met een rugscrub en ontspannen rugmassage. De unieke combinatie van skin relaxpeptiden en hyaluronzuren zorgt voor een vermindering van rimpeldiepte en een toename van de huidstevigheid.
Duur behandeling    : ca. 120 minuten
Tarief                           : € 92,00 (inclusief epileren)

huidproblemen Behandelingen voor de onzuiver huid

De ene onzuivere huid is de andere niet. Het goede nieuws is dat u er iets tegen kunt doen! De producten van Dr. Grandel die geschikt zijn voor dit huidtype werken zuiverend en kalmerend en verbeteren de huideigen bescherming.

Peeling | Voor de onzuivere huid
De nadruk ligt bij deze behandeling puur op het reinigen van de huid. 
Duur behandeling    : ca. 30 minuten
Tarief                           : € 32,50

Sebocontrol | Voor de vettige onzuivere huid
Zo krijgt u grip op onzuiverheden en een vettige glans! Deze behandeling werkt doelgericht tegen talgoverproductie en verzacht ontstekingen. De beloning is een egaal, helder en mat huidbeeld.
Duur behandeling    : ca. 60 minuten
Tarief                           : € 52,50

Dermabalance | Voor de vochtarme onzuiverhuid
Het verzorgen van de onzuivere en tegerlijkertijd vochtarme huid is een uitdaging. Dermabalance maakt ruwe plekken glad, gaat ontstekingen tegen, verwent de huid met veel vocht en werkt kalmerend en harmoniserend op het huidbeeld.
Duur behandeling    : ca. 60 minuten
Tarief                           : € 52,50

huidproblemen Behandelingen voor de gevoelige huid

De gevoelige huid kan zichzelf maar moeilijk tegen milieu-invloeden beschermen. Zij reageert sterker en zichtbaar op irritaties van buitenaf. Kalmerende behandelingen van Dr. Grandel werken rustgevend op de huid en verbeteren de huideigen bescherming.

Sensitive Balance | Voor de gevoelige huid
De Sensitive Balance behandelingsvarianten kalmeren de gevoelige huid. Plantenextracten en verzorgende natuurlijke oliën verzachten irritaties en zorgen voor voldoende vocht. De huid voelt weer prettig aan.
Duur behandeling    : ca. 75 minuten
Tarief                           : € 62,00 (inclusief epileren)

logo senses beauty

Contact

Bezoekadres
Steur 90
2986 SK RIDDERKERK

Telefoon
06 133 219 99

routekaart

Naar boven