Behandelingen

Bij Senses Beauty zijn we altijd op zoek naar verbetering op het gebied van schoonheid. Dit doen we het liefst op de natuurlijke manier, omdat we geloven dat dit de meeste resultaten biedt op de lange termijn. We zijn er voorstander van om zoveel mogelijk uit de huid zelf te halen, dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie eerst intensief worden verbeterd.

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding van de huid, verstevigt het bindweefsel en zorgt voor een verjonging van de huidstructuur. Hierdoor is de huid beter in staat voedingsstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen onder andere rimpels, verklevingen of acne ontstaan. De celwanden zijn dan niet in staat om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Daarnaast wordt het aanmaken van nieuw collageen en elastine geactiveerd.

Bindweefselmassage

De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste resultaat. Door de intensieve massage wordt het bindweefsel aan het werk gezet om zichzelf te vernieuwen. In het begin kan de massage enigszins pijnlijk aanvoelen, vooral op plaatsen met verklevingen of vochtophopingen. Naarmate de kuur vordert, wordt het bindweefsel soepeler en gaat de huid er steeds beter uitzien.

Tarief
€42,00*

Aantal behandelingen
Afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de conditie van de huid wordt uw persoonlijke kuur vastgesteld. De kuur bestaat uit zes behandelingen gedurende zes weken. Na een rustperiode van vier weken kijken we naar het resultaat en volgen er eventueel nog twee tot zes behandelingen. Hierna gaan we over op onderhoud.

* Indien de bindweefselmassage in een gezichtsbehandeling gegeven wordt, komt er € 10,- bovenop de behandelprijs.

Image

Wellness behandelingen

Iedere huid is anders en vraagt om een eigen, unieke verzorging. Met de producten van Dr, Grandel en Phyris kunnen we u een persoonlijk huidverzorgingsprogramma aanbieden.

Senses Vital

Vitaliserende korte behandeling
Biedt een maximum aan vitaliteit voor de teint in een minimum aan tijd. De huid wordt op milde wijze van schadelijke stoffen ontdaan, krijgt nieuwe stralingskracht en een beschermingsreserve tegen milieu-invloeden. De behandeling is inclusief de reiniging, dieptereiniging, massage, masker en dag of nachtverzorging.

Duur behandeling
45 minuten

Tarief
€ 49,50 exclusief epileren
€ 59,50 inclusief epileren

* Deze behandeling wordt aangepast aan uw huidtype

Image

Anti-age

Na verloop van tijd verliest de huid aan veerkracht, er ontstaan eerste lijntjes en rimpeltjes. Anti-Age behandelingen van Dr. Grandel gaan het verouderingsproces doelgericht tegen, waardoor u er langer jong uitziet.

Senses Hydro Intense

Voor de vochtarme huid
Verfrissend als een bad in de zee vult Senses Hydro Intense de moisturizers van de huid aan. Zij gaat individueel in op de behoeften van de wat drogere, vochtarme huid alsmede van de vochtarme gemengde huid. De behandeling is inclusief de reiniging, dieptereiniging, epileren, massage, hoofdhuidmassage, handmassage, masker, werkstofcocktail in de vorm van een ampul en dag- of nachtverzorging.

Duur behandeling
75 minuten

Tarief
€ 69,50

Image

Senses Anti-age Detox

Reduceert lijnen en mimiekrimpeltjes, verbetert de elasticiteit
Een buitengewoon efficiënte werkstofcocktail werkt straktrekkend en verstevigend op het weefsel. Contour Lifting, een speciale massagetechniek, bevordert bovendien het straktrekkende effect. Alle soorten lijnen en rimpeltjes worden geminimaliseerd en de teint krijgt een duidelijk jongere uitstraling.

De behandeling is inclusief de reiniging, epileren, dieptereiniging d.m.v. enzymatische peeling, fruitzuur peeling met drukpuntmassage, massage met deep cleansing massagegel, hoofdhuidmassage, handmassage, vliesmasker, werkstofcocktail in de vorm van een ampul en een dag-of nachtverzorging.

Duur behandeling
90 minuten

Tarief
€ 89,50

Image

Senses Performance 3D

Een wellnessbehandeling waarbij het gevoel van totale ontspanning wordt bewerkstelligd door te starten met een rugscrub en ontspannen rugmassage met verwarmde tools. De unieke combinatie van skin relaxpeptiden en hyaluronzuren zorgt voor een vermindering van rimpeldiepte en een toename van de huidstevigheid.

De behandeling is inclusief de reiniging, epileren, dieptereiniging d.m.v. de enzymatische en fruitzuur peeling met drukpuntmassage, werkstofcocktail in de vorm van een ampul, massage met verwarmde massage tools, hoofdhuidmassage, handmassage, vliesmasker en dag-of nachtverzorging.

Duur behandeling
120 minuten

Tarief
€ 99,50

Image

Onzuivere huid

De ene onzuivere huid is de andere niet. Het goede nieuws is dat u er iets tegen kunt doen! De producten van Dr. Grandel die geschikt zijn voor dit huidtype werken zuiverend en kalmerend en verbeteren de huideigen bescherming.

Senses Peeling

Voor de onzuivere huid
De nadruk ligt bij deze behandeling puur op het reinigen van de huid.

Duur behandeling
30 minuten

Tarief
€ 42,00

Image

Senses Peeling Intense

Voor de onzuivere, rijpere huid
De behandeling omvat de reiniging, enzymatische peeling, fruitzuurpeeling met drukpuntmassage, massage met deep cleansing gel, een werkstofcocktail in de vorm van een ampul en een dag-of nachtverzorging.

Duur behandeling
60 minuten

Tarief
€ 64,50

Image

Ontspanning, verzorging en huidverbetering gaan bij Senses Beauty hand in hand.