Senses Beauty

Na 24 jaar ervaring op te hebben gedaan als schoonheidsspecialiste bij verschillende schoonheidsinstituten, ben ik inmiddels alweer 15 jaar werkzaam in mijn eigen praktijk in Ridderkerk.

Ik vind het heel belangrijk dat er in de salon alle tijd voor u genomen wordt. Naast het totale gevoel van ontspanning, wordt er ook de nadruk gelegd op het verbeteren van uw huid. Na een professionele huidanalyse wordt de behandeling op de conditie van uw huid afgestemd.

Producten van Dr. Grandel & Phyris
Om dit te bereiken wordt er in de salon met de producten van Dr. Grandel en Phyris gewerkt. Deze producten zijn op basis van natuurlijke grondstoffen, waardoor ze perfect door de huid verdragen worden. Met de nieuwste wetenschappelijke kennis en uitgelezen bestanddelen zorgen Dr. Grandel en Phyris voor een intensieve werking en uitstekende verdraagzaamheid. Als make-up lijn is gekozen voor het merk Arabesque. Deze merken zijn dierproefvrij. 

ANBOS
Doordat ik lid ben van de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging (ANBOS), bent u verzekerd van een professionele behandeling. Schoonheidssalon Senses Beauty is gevestigd op de begane grond en daardoor voor iedereen goed toegankelijk.

Ik hoop u binnenkort te mogen ontvangen bij Senses Beauty.

Met vriendelijke groeten,
Judith van Koeveringe

Bij Senses Beauty zijn we altijd op zoek naar verbetering op het gebied van schoonheid.

Producten

Senses Beauty werkt tijdens de behandelingen graag met producten van Dr. Grandel en Phyris. Deze Duitse huidverzorgingsprogramma’s bieden een mooi assortiment producten die elkaar aanvullen. Het stelt u in staat precies de 'probleemoplossingen' op maat te kiezen, passend bij uw speciale huidtype en eventuele huidverzorgingsproblemen.

Producten aanschaffen
Om ook na een behandeling bij Senses Beauty uw huid in optimale conditie te houden, bieden wij u de gelegenheid om producten uit ons Dr. Grandel en Phyris assortiment aan te schaffen, zodat u ook thuis uw huid zo goed mogelijk kunt verzorgen en onderhouden. Wij leggen u graag - geheel vrijblijvend - uit welke producten bij u passen en geven u indien gewenst advies.

Indien u producten wilt nabestellen, kunt u contact met ons opnemen.

Image